Samarbeidsavtale med Ryger

Vi i Brodd håndball vil med dette stolt presentere at vi har skrevet under på en samarbeidsavtale med Ryger Håndballklubb. Vi ser på dette som en meget spennende avtale som vi tror kan løfte Brodd Håndballklubb opp og frem og samtidig bidra til å rekruttere flere spillere i alle aldre.

Ryger Håndballklubb er et produkt av sammenslåingen mellom Viking HK Elite og SIF Håndball på herresiden. Ryger har som målsetning å bli byens flaggskip med en bred lokal forankring og ønsker derfor å få flere gutter og jenter til å spille håndball.

Brodd blir med dette en av flere breddeklubber i regionen som deltar i samarbeidet hvor målsetningen er å «backe» hverandre opp og bidra til at håndballen i regionen igjen vil bli satt i fokus.  Hovedbudskapet er løfte håndballen i regionen ved å øke rekrutteringen og redusere frafall av spillere.

Samarbeidsavtalen betyr at alle medlemmer i Brodd får sesongkort til Ryger sine kamper! Medlemmer vil deretter få mulighet til å oppgradere sesongkortet til familiekort for kun kr 400 for hele sesongen! I tillegg vil avtalen legge til rette for aktiviteter som for eksempel maskoter på kampene, pausekamp under Ryger sin hjemmekamp, gjensidig profilering av hverandres klubber, tilgang til et større sponsornettverk for Brodd-sponsorer samt en større møteplass for samarbeidsklubbene. Mer informasjon om hva dette betyr for oss i Brodd kommer fortløpende.

Vi gleder oss virkelig til å komme i gang med sesongen og tror at denne avtalen vil være positivt for alle parter og samarbeidsklubber.

Heia Brodd — Heia Ryger!

go  top