Supermandag - Brodd begynner vinterferien med stil i Storhaughallen!

Det er veldig kjekt å fortelle om en spesiell begivenhet som finner sted den første dagen i vinterferien: Supermandag i Storhaughallen! Mer enn 20 J14-spillere fra Brodd HK og Randaberg HK vil samles for en dag fylt med treningskamper, samhold og god mat.

Denne unike sosiale sammenkomsten er gjort mulig takket være støtten fra Bufdir, som bidrar til å fremme idrett og samhold blant ungdom. I tillegg har vi mottatt en sjenerøs donasjon fra vår lokale favoritt, Joker Jelsagaten, som vil sørge for at våre spillere får frukt og rundstykker gjennom dagen. En slik gest viser det fantastiske samfunnet vi er en del av og styrken i lokal støtte.

Dagen lover å bli en minnerik opplevelse for spillerne, hvor de ikke bare vil forbedre sine ferdigheter gjennom vennskapelig konkurranse men også knytte bånd på tvers av klubbene. Vi setter utrolig stor pris på den generøsiteten og støtten vi har mottatt, og ser frem til en dag fylt med sportslig glede, vennskap og fellesskap.

Vi håper å se mange smilende ansikter, høre latter og vitne til fantastiske øyeblikk av idrettsglede i Storhaughallen. La oss sammen gjøre denne Supermandagen til en strålende start på vinterferien!

go  top